cs@cs.ucy.ac.cy | +357-22-892700

| | | | MyCS Portal |

12-13 Απριλίου 2016, Μέρες Σταδιοδρομίας, Πανεπιστημιούπολη

ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ 2016
ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 – 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ)

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνει και φέτος την εκδήλωση Ημέρες Σταδιοδρομίας 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη και την Τετάρτη 12 - 13 Απριλίου, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (Πανεπιστημιούπολη, Λεωφόρος Πανεπιστημίου 1, Αγλαντζιά, Λευκωσία).
Οι Ημέρες Σταδιοδρομίας 2016 απευθύνονται σε φοιτητές, απόφοιτους και νέους που ενδιαφέρονται για ευκαιρίες απασχόλησης και σταδιοδρομίας. Οι εκδηλώσεις αποσκοπούν στη διασύνδεση των φοιτητών και των αποφοίτων με τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και στο εξωτερικό και στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας τους.
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν Έκθεση Σταδιοδρομίας, στην οποία 65 και πλέον εταιρείες και οργανισμοί βρίσκονται στη διάθεση των νέων για γνωριμία, πληροφόρηση και αποδοχή βιογραφικών σημειωμάτων για κενές θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξάγονται εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων και τεχνικών συγγραφής βιογραφικού σημειώματος και προετοιμασίας για συνέντευξη, καθώς επίσης και παρουσιάσεις από εκπροσώπους επιχειρήσεων και οργανισμών για τις προοπτικές, απασχόλησης σε τομείς όπως η Επιχειρηματικότητα, Πληροφορική και Τεχνολογία, Λογιστική, Πράσινη Ανάπτυξη, Ενέργεια και Περιβάλλον, Βιομηχανία, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Επικοινωνία και Μάρκετινγκ, Ευρωπαϊκά Προγράμματα.
Μέγας χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία PwC Κύπρου. Η PwC Κύπρου υποστηρίζει διαχρονικά τους φοιτητές και αποφοίτους του Πανεπιστήμιου Κύπρου, στοχεύοντας στον καλύτερο συνδυασμό ακαδημαϊκής γνώσης και επαγγελματικής εμπειρίας. Ως ένας από μεγαλύτερους εργοδότες αποφοίτων πανεπιστημίων στην Κύπρο, η PwC προσφέρει την ευκαιρία στους απόφοιτους του Πανεπιστημίου Κύπρου με καλό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, να λάβουν πλήρη επιχορήγηση για τα έξοδα σπουδών τους για την απόκτηση των επαγγελματικών τίτλων του ACA και ACCA.

Πληροφορίες για την εκδήλωση και για δήλωση συμμετοχής διατίθενται στην ιστοσελίδα www.ucy.ac.cy/careerfair και στο facebook.com/ucycareersoffice. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.