cs@cs.ucy.ac.cy | +357-22-892700

| | | | MyCS Portal |

23 Μαΐου - 5 Ιουνίου 2016, ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ HUAWEI (Summer Internship), Πεκίνο

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ HUAWEI

huaweiΗ εταιρεία HUAWEI (http://www.huawei.com/en/), στα πλαίσια της συνεργασίας της με το Τμήμα Πληροφορικής, προσφέρει σε τρεις προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος τη δυνατότητα συμμετοχής στο καλοκαιρινό πρόγραμμα επιμόρφωσης (Summer Internship Program) που διοργανώνει στα κεντρικά της γραφεία στο Πεκίνο.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια δύο βδομάδων και ξεκινά στις 23 Μαΐου 2016. Η HUAWEI καλύπτει όλα τα έξοδα συμμετοχής, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εισιτηρίων, έκδοσης ταξιδιωτικής βίζας για την Κίνα, διαμονής, γευμάτων στις ώρες λειτουργίας του προγράμματος, μετακινήσεις σε σχέση με το πρόγραμμα, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδρομές. Αναμένεται ότι οι φοιτητές που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να αναχωρήσουν στις 21 Μαΐου 2016.

Το πρόγραμμα είναι ανοικτό για 3ετείς φοιτητές οι οποίοι δεν έχουν ακαδημαϊκούς περιορισμούς. Οι φοιτητές καλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά στο προεδρείο του Τμήματος Πληροφορικής (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) την αναλυτική τους βαθμολογία και το βιογραφικό τους. Απαιτείται πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Ο τίτλος του μηνύματος να αναφέρει "Αίτηση για το πρόγραμμα HUAWEI". Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος είναι η Τετάρτη 27 Απριλίου 2016. Οι φοιτητές που θα επιλεχθούν θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016. Για ερωτήσεις σχετικά με το παραπάνω πρόγραμμα στείλετε email με θέμα 'Πρόγραμμα HUAWEI' στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..