cs@cs.ucy.ac.cy | +357-22-892700

| | | | MyCS Portal |

November 7, 2012, UNI-GRADEUROPE Presentation - Graduates in Europe

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ UNI-GRADEUROPE - Graduates in Europe - LEONARDO DA VINCI MOBILITY

Σας προσκαλούμε σε συνάντηση ενημέρωσης για ευκαιρίες εργοδότησης/εκπαίδευσης μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Leonardo da Vinci την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 στη αίθουσα Β111 στο ΧΩΔ02 4.00μ.μ.

Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Leonardo da Vinci παρέχει ευκαιρίες εργοδότησης/εκπαίδευσης σε άτομα τα οποία είναι διαθέσιμα στην αγορά εργασίας Π.χ. απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τα άτομα αυτά θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα για περίοδο 2 έως 26 εβδομάδων.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου συμμετέχει στο Πρόγραμμα Leonardo da Vinci / Mobility / Κινητικότητα ατόμων για επιμόρφωση/κατάρτιση με την εγκεκριμένη πρόταση:

UNI-GRADEUROPE - Graduates in Europe - LEONARDO DA VINCI MOBILITY – LLP-LdV-PLM-12-CY-1671220
Έναρξη Κινητικότητας: Ιανουάριος 2013 (από 1/2013 μέχρι 7/2014)
Συνολική Χρηματοδότηση: 72012 Ευρώ

Οργανισμοί Υποδοχής:

  • Iνστιτούτο Πληροφορικής – Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), Ηράκλειο Κρήτης
  • Ινστιτούτο Πληροφοριακών Συστημάτων και Προσομοίωσης (Ι.Π.ΣΥ.Π.) / Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας, των Επικοινωνιών και της Γνώσης “ΑΘΗΝΑ”, Αθήνα.

Ενδιαφερόμενα Τμήματα:

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ / ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

- Η επιλογή των ατόμων για τους οργανισμούς υποδοχής θα εξαρτάται και από το προφίλ του κάθε ατόμου που καταθέτει δήλωση ενδιαφέροντος.

- Η χρηματοδότηση του κάθε δικαιούχου ανέρχεται σε 5751 ευρώ για περίοδο 26 εβδομάδων-6 μηνών. Συμπεριλαμβάνει έξοδα ταξιδίου, ασφάλεια ζωής και επίδομα διατροφής/διαμονής

- Ένα μικρό μέρος της χορηγίας  θα δοθεί στο δικαιούχο με την επιστροφή του στην Κύπρο σαν η ασφαλιστική δικλείδα για την παράδοση των απαραίτητων πιστοποιητικών και εκθέσεων στο Γραφείο Κινητικότητας

Για αιτήσεις και πληροφορίες των προγραμμάτων κατάρτισης παρακαλώ επισπευτείτε τη πιο κάτω ιστοσελίδα ή επικοινωνήστε με το Γραφείο Κινητικότητας στο 22894248


http://www.new.ucy.ac.cy/goto/intere/el-GR/LeonardodaVinci.aspx