cs@cs.ucy.ac.cy | +357-22-892700

| | | | MyCS Portal |

Πρόγραμμα Ανταλλαγής Φοιτητών μεταξύ Πανεπιστημίου Κύπρου και Πανεπιστημίου Καλιφόρνιας 2012-2013

Πρόγραμμα Ανταλλαγής Φοιτητών μεταξύ Πανεπιστημίου Κύπρου και Πανεπιστημίου Καλιφόρνιας 2012-2013

Tο Πανεπιστήμιο Κύπρου μέσα στα πλαίσια συμφωνίας Κινητικότητας Φοιτητών που έχει συνάψει με το Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας, σας ενημερώνει για το πρόγραμμα ανταλλαγής μεταξύ των δυο Πανεπιστημίων.

Η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή αιτήσεων για το 2012/13 είναι η 1η Μαρτίου 2012. Κάθε πανεπιστήμιο-μέλος δικαιούται να αποστείλει μόνο μία αίτηση. Η διάρκεια σπουδών είναι ένα εξάμηνο.

Οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται από τα ακόλουθα έντυπα:

  1. Επιστολή υπόδειξης υποψηφίου (Nomination Letter) από το Πανεπιστήμιο του κάθε αιτητή
  2. Συμπληρωμένη αίτηση, την οποία θα βρείτε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση www.sgroup.be
  3. Δήλωση Ακαδημαϊκών ενδιαφερόντων- Επιστολή από τον φοιτητή στην οποία να εκτίθεται η ακαδημαϊκή του πορεία καθώς και η πρόθεση του να φοιτήσει σε Πανεπιστήμιο του Εξωτερικού
  4. Βιογραφικό Σημείωμα
  5. Επίσημο Αντίγραφο Αναλυτικής Βαθμολογίας
  6. Τρόπος Βαθμολόγησης (Συγκριτικά με το σύστημα βαθμολόγησης του Πανεπιστημίου Καλιφόρνιας)- Αντίγραφο μαθημάτων και σύστημα βαθμολογίας που χρησιμοποιεί το Πανεπιστήμιο του κάθε αιτητή. Σε περίπτωση που ο αιτητής κατέχει πρώτο πτυχίο, θα πρέπει να προσκομίσει τα ίδια πιστοποιητικά.
  7. Συστατικές Επιστολές
  8. Κατάλογος των μαθημάτων που επιθυμεί ο φοιτητής να παρακολουθήσει στο UC, Berkeley.

(Τα σημεία 7 και 8 είναι προαιρετικά)

Οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές  επικοινωνήσουν με την κα Στέλλα-Μαρία Βασιλείου (Ηλ. Ταχ.:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., τηλ. 22894299) το αργότερο μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2012.