cs@cs.ucy.ac.cy | +357-22-892700

| | | | MyCS Portal |

3ος Ετήσιος Διαγωνισμός ΛογιΠαίγνιον 2011, Ημερίδα Ενημέρωσης, Τετάρτη, 1η Δεκεμβρίου 2010

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Προσκαλείστε στην Ημερίδα Ενημέρωσης με Θέμα:
«3ος Ετήσιος Διαγωνισμός ΛογιΠαίγνιον 2011»
Τετάρτη, 1η Δεκεμβρίου 2010
15:00-16:30
Αίθουσα Β108
Κτίριο Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης»
Πανεπιστημιούπολη
Περίληψη
Ο διαγωνισμός «ΛογιΠαίγνιον 2011» διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού. Συνεργάτες στη διοργάνωση είναι το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου (ΚΕΠΑ) και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (CCS). Χορηγοί των βραβείων του διαγωνισμού είναι η Microsoft, η PrimeTel, το European Computer Driving License (ECDL), ο Σύνδεσμος Καθηγητών Πληροφορικής (ΣΥΚΑΠ) και η εταιρεία MegaLand. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα Πολίτης.
Ο διαγωνισμός «ΛογιΠαίγνιον» είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός με θέμα την Επιστήμη της Πληροφορικής. Ο διαγωνισμός εντάσσεται στα πλαίσια των προσπαθειών των οργανωτών για την προώθηση της Επιστήμης της Πληροφορικής και της Κοινωνίας της Πληροφορίας. Κύριοι στόχοι είναι η ενθάρρυνση της Εφευρετικότητας και Δημιουργικότητας στην Πληροφορική, καθώς και η καλλιέργεια της Λογικής και Αναλυτικής Σκέψης στη λύση σύνθετων προβλημάτων. Η δημιουργία παιγνιδιών για ηλεκτρονικούς υπολογιστές συμπεριλαμβάνει τα παραπάνω καθώς και την ανάγκη για συνεργασία, επικοινωνία και δημιουργικότητα στο σχεδιασμό.
Η ημερίδα ενημέρωσης του διαγωνισμού θα μεταδίδεται ταυτόχρονα και από το διαδίκτυο στο σύνδεσμο mms://streamingsrv.vconf.ucy.ac.cy:8080 και θα υπάρχει στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού και για μελλοντική παρακολούθηση.
Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα